Få klarhed og overblik til at handle dig ud af din fastlåste situation

Mød Anne

I mit arbejdsliv har jeg én stor passion: At hjælpe mennesker til at ”møde” sig selv ved at arbejde med de mønstre og forhindringer, der spænder ben for dem, så de kan frigøre sig selv og dermed al deres kreativitet og power. På den måde kan de møde omverdenen med hele deres personlighed i spil og skabe nye relationer og oplevelser helt uden filter – alt sammen i et tillidsfuldt rum, hvor glæde og lethed er nøgleordene.

Jo mere, jeg arbejder med denne passion, desto mere fantastisk en oplevelse er det, hver gang en klient gør sig fri af en negativ overbevisning eller mønster, og pludselig kan handle meget mere i overensstemmelse med sig selv. Det er ganske enkelt det, der får mig til at elske dette job!

De seneste 11 år har jeg haft utallige coaching-sessioner, workshops m.m. i den offentlige sektor og i min private praksis.

I mine 1-1 sessions arbejder jeg med mennesker med mange forskellige problematikker: stress, livskriser, skilsmisser, depression, svære valg, selvværd, personlig udvikling m.m.

Oprindeligt er jeg uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i mange år først som lærer og senere som skoleleder. Herefter blev jeg ansat i en dagbehandlingsinstitution, hvor jeg arbejdede terapeutisk med børn og unge med psykosociale problemer (border line, ADHD, autisme m.m.).

I de 5 år fik jeg virkelig en forståelse for, hvor vigtigt det er at møde mennesker lige dér, hvor de er, og ikke have en forudbestemt mening om, hvordan de skal behandles. Det er på den baggrund, jeg startede min coaching-virksomhed i 2007.

Jeg er gift med Juan og har to børn Sarah og Miguel.

Du kan se mit cv og mine uddannelser her:

”Allerede ved første konsultation følte jeg mig meget tryg ved Anne og hendes arbejdsform. Anne formår at komme rundt om de problemstillinger hun bliver præsenteret for, således at man hurtigt bliver opmærksom på, at kilden til de problemer man har, som oftest kan løses med enkle værktøjer.”
Lone Krog pædagog

 ”Anne hjalp mig med at finde frem til årsagen/årsagerne, og havde ideer til, hvad jeg kunne prøve at arbejde med. Hun er en imødekommende og åben person, jeg straks følte tillid til, og som jeg talte åbent med. Hun er utrolig empatisk, og kan sætte sig i andres situation uden nogle fordomme.”
Kvinde 31 år

Jeg har mødt en del coaches og rådgivere på min vej, og for mig udstråler Anne, at man kan have tillid til hende. Min personalegruppe er også faldet fuldstændigt for hende. Hun har en varme, forståelse og rummelighed, som er sjælden. Hun har ikke en masse ’teoribøger’ i hovedet, men skaber i stedet en naturlig dialog. Der er ingen stivhed, det føles helt naturligt at tale med hende, og for os er hun mere et menneske, end hun er en ’behandler.”
Joan Georgotas daginstitutionsleder

Kom straks igang med e-guiden:

"Sådan får du din energi tilbage igen - 3 lette trin til at håndtere det, der udfordrer dig lige NU".
Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud.

Anne er en imødekommende og åben person, jeg straks følte tillid til, og som jeg talte åbent med. Hun er utrolig empatisk, og kan sætte sig i andres situation uden nogle fordomme.

Kvinde 31 år

Man kan have brug for coaching på forskellige områder i sit liv. Her kan du klikke dig ind på den figur, der passer til din situation og se, hvordan coaching kan hjælpe dig videre.