Få klarhed og overblik til at handle dig ud af din fastlåste situation

REFERENCER

 

Jeg har i perioder tumlet med tanker omkring mig selv, og kunne mærke at jeg ikke var glad, og så ville jeg SÅ gerne blive bedre til at sige fra, og finde troen på at jeg var god nok, og at jeg gjorde det godt nok.

På et tidspunkt havde jeg kontakt til en god veninde, som netop havde haft nogle møder med Anne, og hun kunne varmt anbefale mig at booke en tid.

Allerede da jeg ringede og aftalte en tid, til det første møde, kunne jeg mærke at det var en rigtig beslutning, at skulle møde Anne.

Den varme og nærværende måde Anne møder mig med, gav mig ro og tryghed, jeg fik lyst til at dele de dybeste tanker.

En af de ting jeg har lært af forløbet, er at have fokus på ”at sidde foran i min egen bus”, og at holde bolden på egen banehalvdel. Simpelthen at snakke ud fra hvad ting gør ved mig!

Anne er meget dygtig og har en fantastisk evne til at gennemskue ting, som man ikke selv havde set.

Jeg vil ønske, at alle der ikke kender Anne, en dag får lov at stifte bekendtskab med hende, da hendes faglige kompetencer spænder bredt og hendes positive måde at anskue tingene på, er en kæmpe gave.

Nu sidder jeg næsten helt forrest i min egen bus, og jeg er blevet rigtig god til at sige fra. Nu mangler jeg bare lige den sidste del, der vil fuldende forløbet. Men heldigvis ved jeg, at jeg altid kan ringe og booke en ny tid, hvis jeg får behov for at samle op på livets gang!

Heidi Hansen, 35 år.

 

Jeg har i forbindelse med mit arbejde haft mulighed for at mødes med Anne ca. en gang i kvartalet. Vi har så arbejdet med, hvad jeg måtte være optaget af hver enkelt gang.
Anne skaber fra første minut en imødekommende, varm og nærværende stemning, der gør det muligt at bringe selv de sværeste og tungeste emner på bane. Selvom vi har mødtes med forholdsvis lange intervaller, har Anne haft overblikket over vores samtaler og dermed har vi sammen fundet mange sammenhænge, som det har givet stor mening for mig at opdage – både på det faglige og det personlige plan.
Anne besidder en stor faglig dygtighed og har mange kompetencer at trække på og hun er samtidig et opmærksomt og anerkendende menneske. Hun kan lytte og koncentrere sig, så jeg altid har følt mig taget alvorligt. Hendes humør og “ligefrem-hed” er en gave til os, der er så heldige at møde hende. Vi har grinet meget undervejs.
Jeg har altid fået noget med fra mine samtaler med Anne. Det har f.eks. været forskelligt værktøj til håndtering af specifikke problemstillinger eller store AHA-oplevelser, når vi har vendt forskellige reaktioner. Jeg har ofte sunget hele vejen hjem 🙂 og jeg vender jævnligt i tankerne tilbage til vores samtaler.
Anne Bjørklund, pædagog, 48 år.

 

 

Anne er en skøn hjertevarm og tillidsvækkende person.

I guder hvor var jeg nervøs første gang jeg skulle møde Anne, men alt nervøsitet forsvandt, da Anne stod i døren og sagde hej kom inden for, jeg fik en fornemmelse af at jeg havde kendt Anne hele mit liv og hende kunne jeg betro alt.

I mit tilfælde begyndte Anne stille og rolig at lukke den boks op som jeg var blevet klemt ned i, af mig selv og mine omgivelser,

Da først jeg havde fået foden ud og begyndte at rette mig ud, pustede Anne liv i mig igen, hvorefter hun psykisk har gået rundt om mig og stukket bitte små huller i min skal, så alt gammel skrammel kunne sive ud og kun det gode blev tilbage: Lige nu er Anne ved at pille de ”beskidte” lag af ligesom i et hvepsebo eller et kålhoved, hvor hvert blad bliver løsnet og renset et for et.

Anne har hjulpet mig i forståelsen af mig selv og mine omgivelser, samtidig med har hun givet mig redskaber til at vende andres gamle opfattelse af mig så de ser den jeg virkelig er.

Jeg har aldrig set Anne se på hende ur under vores samtaler = altid tid til sine klienter, Anne har også altid sagt at jeg skulle ringe når emnet har været særligt hårdt, og jeg har altid fået fat i Anne eller hun har ringet tilbage hurtigt, så mine tanker er kommet på plads igen.

Alle burde mindst 1 gang i deres liv tage en snak med Anne, så ville verden se anderledes ud.

Mei 56 år

 

 

Jeg fik mulighed for coach samtaler via mit arbejde, og tænkte, det kan da aldrig skade, jeg kan altid prøve.

Jeg syntes, der var nogle ting både privat og arbejdsmæssigt, som ikke helt var, som jeg gerne ville have det. Jeg havde følelsen af, at tingene kunne være bedre.

Anne hjalp mig med at finde frem til årsagen/årsagerne, og havde ideer til, hvad jeg kunne prøve at arbejde med. Hun er en imødekommende og åben person, jeg straks følte tillid til, og som jeg talte åbent med. Hun er utrolig empatisk, og kan sætte sig i andres situation uden nogle fordomme.

Jeg synes, mine samtaler med Anne har været meget givende og guld værd for mig! Hun har hjulpet mig til at stå fast ved mig selv, og huske på og mærke efter, hvad det er jeg gerne vil nu og i mit liv. Og at det er i orden, at gøre det. Det er jeg taknemmelig for.

Uden det havde jeg nok ikke truffet det store og afgørende valg, jeg har gjort i mit liv. Og som ændrer mit liv markant. Og jeg er overbevidst om, at det er til det bedre. Tak Anne!

Kvinde 31 år

 

Jeg har arbejdet med mit ”jobvalg”, mit selvværd og mine hjemlige problemer.

Jeg er blevet afklaret med hensyn til om mit jobvalg er det rigtige, jeg har lært at elske mig selv og jeg er blevet bedre til at udnytte mine ”talenter”.

Jeg har fået talt med de personer, som jeg følte jeg havde ”problemer” med – og det var rart.

Og jeg har gjort og handlet anderledes i ”mit privatliv”

Det har været rart at kunne tale med en neutral person, og jeg synes du har gjort det godt og jeg har fået et stort udbytte.

Kvinde 52 år

 

Mit navn er Lone Krog, og jeg er ansat som pædagog i daginstitutionen Sommerfuglen i Vallensbæk.

For to år siden fik vi som personale mulighed for at arbejde med selvudvikling via timer hos coach Anne Galan. Det benyttede jeg mig af, da jeg syntes jeg havde nogle arbejdsrelaterede udfordringer. Det var svært for mig at få sagt fra i hverdagen, jeg ”tog arbejdet med hjem” rent følelsesmæssigt og havde ofte en kort lunte når jeg var på job.

Allerede ved første konsultation følte jeg mig meget tryg ved Anne og hendes arbejdsform. Anne formår at komme rundt om de problemstillinger hun bliver præsenteret for, således at man hurtigt bliver opmærksom på, at kilden til de problemer man har, som oftest kan løses med enkle værktøjer.

Ligeledes har jeg fået en masse tips til, hvordan jeg bedre kan gå til eventuelle udfordringer med oprejst pande, og har fundet ud af, at konflikter med kollegaer udvikler mig.

Lone Krog pædagog

    

Jeg er en kvinde på 27 år, og jeg har været til en del coaching hos Anne Galán.

Mit liv har fået en hel anden drejning efter mine samtaler med Anne. Jeg har opnået meget store resultater, og det har fået positive sider frem i mig.

Jeg synes du er et utrolig dygtigt og varmt menneske, når man møder dig, føles det som om man har kendt dig i hundrede år.

Jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og stå ved min indre kerne.

Jeg har fået masser af redskaber til at bearbejde min generthed på arbejdet og blevet bedre til at sige fra, inden det bliver for meget og jeg bryder sammen.

Jeg er også blevet meget bedre til ikke at tage arbejdet med hjem.

Mit forhold til mine nærmeste har forbedret sig utrolig meget.

Jeg er også blevet bedre til at forklare mig og endda rådgive og løse konflikter.

Jeg beskriver dig som en engel fra himlen, som er landet på jorden for at hjælpe.

Du har været Guds gave i mit liv.

Kvinde 27 år

 

Jeg har arbejdet med samarbejdsproblemer og ægteskabelige konflikter.

Jeg har opnået meget store resultater, jeg er blevet opmærksom på, hvad jeg selv kan gøre bedre i ovennævnte problemer. Især den måde jeg kommunikerer på er jeg blevet opmærksom, og det har ført til bedre forhold ml. kollegaerne og bedre samarbejde.

Dengang jeg havde en konflikt med en kollega, var jeg tæt på at finde et nyt sted, men efter coachingen mellem dig, kollegaen og jeg blev alle misforståelser fejet væk, og vi har i dag et godt forhold til hinanden.

Mine ægteskabelige konflikter er blevet forbedret og jeg arbejder videre med de redskaber jeg har lært.

Du udfører et fantastisk arbejde, du er meget dygtig og en varm person. Når man sidder hos dig og snakker om sine mest personlige problemer, så føler man ikke du er en fremmed, men en person man har nær og er tæt knyttet til.”

Kvinde 48 år

 

Jeg har arbejdet med min familie, min mor, og om hvordan jeg omgås med hende uden at miste mig selv.

Vi har også snakket om de problemer jeg havde lige på det tidspunkt, som arbejde, kærester osv.

Jeg har opnået store resultater, og jeg vil bruge dem resten af mit liv!

Jeg har lært at jeg ikke skal være perfekt, og at jeg skal huske at elske mig selv.

Jeg har følt mig godt tilpas efter vores samtaler, og når du/jeg har givet mig en opgave, så har jeg gjort det ex. Sige nogle ting til familien, og bare de mennesker omkring mig.

Jeg sætter stor pris på de ting du har sagt, og jeg vil altid huske det og benytte redskaberne, og jeg synes du er rigtig dygtig, og jeg vil meget gerne benytte dig mere i fremtiden.

Jeg synes du er en god rollemodel.

Kvinde 19 år

 

Jeghar arbejdet med at jeg følte mig mobbet af en kollega, og at jeg skulle lære at sige fra.

Jeg har gennem coachingen lært at sige fra på en ordentlig måde, og at jeg er god nok.

På en skala fra 1-10 vil jeg give dig et 10 tal, da jeg ville stoppe med at arbejde, inden jeg fik dig som coach.”

Mit store problem var, at jeg ikke kunne sige fra i forhold til mit arbejde. Jeg ville jo så gerne bidrage og yde mit, samt tage ansvar for en masse ting. Jeg tog det desværre med hjem, og det kom jo til at koste på hjemmefronten. Jeg var usikker på mig selv i forhold til visse kollegaer, så det gjorde det bestemt heller ikke nemmere for mig.

Det du gjorde Anne, var jo at stille spørgsmålstegn ved en masse ting, så jeg på den måde fik tænkt dybere over, hvad det egentlig var der udløste, at jeg handlede på den måde jeg gjorde.

Du gav mig en rigtig god opgave, hvor jeg skulle skrive et brev til mig selv, som om jeg så på mig selv udefra. Det hjalp mig rigtig meget, og jeg fik set/læst nogle erkendelser om mig selv, som jeg nok ikke helt var klar over, før jeg havde læst brevet et par gange.

Du fik lært mig, at jeg er okay og bestemt ikke skal være usikker på mig selv, og jeg skal lade være med at stille for høje krav til mig selv og andre. Jeg har også lært at tænke mere positivt, altså fokusere på det der virker og fungerer – det bruger jeg faktisk ret meget, og det er en fed tankegang.

Du har givet mig så meget, og jeg har fået en del redskaber, som jeg kan/bruger i forhold til at passe på mig selv og i forhold til mit arbejde, hvor jeg bedre kan yde det jeg har lyst til og sige fra ind i mellem.

Jeg vil sige tusind tak for din hjælp, det har bare været så fantastisk og det vil jeg aldrig glemme.”

Kvinde 38 år

 

Jeg har arbejdet med arbejdspladsen og familien.

Jeg er begyndt at handle anderledes end før f.eks. med hensyn til familien, og nu bliver jeg mindre stresset. Jeg er begyndt at sige fra på min arbejdsplads, og jeg føler mig ikke mere udnyttet – og det har jeg det godt med.

Jeg synes du har været god. Du får mig til at føle mig godt tilpas, og jeg har kunnet snakke om mine problemer, som ikke er let for en kvinde som mig, der har den baggrund, som jeg har.

Du får folk til at åbne sig og snakke om deres problemer – det kan du.

Kvinde 29 år

 

 

 

 

 

 

Kom straks igang med e-guiden:

"Sådan får du din energi tilbage igen - 3 lette trin til at håndtere det, der udfordrer dig lige NU".
Samtidig tilmelder du dig mit nyhedsbrev med inspiration og gode tilbud.

Anne skaber fra første minut en imødekommende, varm og nærværende stemning, der gør det muligt at bringe selv de sværeste og tungeste emner på bane.

Anne bjørklund

Man kan have brug for coaching på forskellige områder i sit liv. Her kan du klikke dig ind på den figur, der passer til din situation og se, hvordan coaching kan hjælpe dig videre.